København

+ 45 31319065

Klæd din leder på til sociale medier

Topledere og andre ledere i virksomheder og organisationer har i stigende grad behov for at kunne bruge sociale medier i deres ledelseskommunikation, for at pleje organisationens omdømme, gøre sig synlig og styrke deres ledelse. Få hjælp til strategi, taktik og teknik i dette halvdagskurs.

Læs mere og tilmeld dig kurset

 

—————————————————————————-

Alle mine faste kurser og workshops er skræddersyede til den enkelte organsation. Hos mig får du ikke fluffy oplæg med amerikanske cases og svært håndgribelige eksempler. Du får stærke workshops eller kurser i strategisk brug af LinkedIn og Twitter.

Du får et konkret og praksisnært oplæg eller workshop målrettet din organisation og din branche – på forskellige niveauer alt efter, hvor I er som organisation.

Du kan booke:

Få gennemslagskraft med LinkedIn

En workshop målrettet ledere eller kommunikationsmedarbejdere, der vil sætte ild i deres LinkedIn og bruge platformen til en væsentlig del af organisationens digitale synlighed, omdømmepleje og interessevaretagelse.

Employee advocacy på LinkedIn

En workshop, der fokuserer på, at få virksomhedens eller organisationens medarbejdere i gang med kommunikation på LinkedIn som en del af virksomhedens social mediestrategi.

Træng igennem med Twitter

Workshoppen hvor du som leder, pressemedarbejder eller chef får konkrete råd og redskaber til at bruge Twitter til at trænge igennem til journalister, politikere og meningsdannere.

Kontakt mig for priser og særlige muligheder.

 

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser i kommunikation og public affairs.

Og alt om bogudgivelse, podcasts og de nyeste blogs.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet