København

+ 45 31319065

Podcast: Det Politiske Kampagnestøberi

Det Politiske Kampagnestøberi handler om kommunikation, politik og interessevaretagelse på digitale og sociale medier. Hver uge vender vi aktuelle sager, analyserer nye tendenser, laver interview med centrale akører og meget andet. Podcasten er til alle, der interesserer sig for spændingsfeltet mellem politik, kommunikation og sociale medier.

Jeg laver podcasten sammen med min gode kollega Benjamin Rud Elberth, der driver sin egen virksomhed i Elberth Kommunikation.

Du kan finde de seneste afsnit herunder:

 

 

Troels Johannesen er selvstændig strategisk kommunikationsrådgiver og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. Han er forfatter til Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier fra 2019 og Offentlig leder på sociale medier fra 2020.

Han rådgiver virksomheder, organisationer og deres topledere i digital interessevaretagelse og i kommunikation på tværs af kommunikationskanaler.

employee advocacy linkedin
medievirkelighed
10maj

Fem råd til organisationer, der skal klare sig i en ny medievirkelighed

Er din organisation gearet til den nye medievirkelighed, hvor det er sværere at trænge i gennem støjen? Her er fem ting at arbejde med.

Læs mere
elon musk twitter
25apr

Hvad sker der hvis Elon Musk køber Twitter?

Hvad sker der hvis Elon Musk køber Twitter. Her er fem bud på, hvad der sker med det sociale medie, der er bedst til at sætte dagsorden.

Læs mere
talsperson
19apr

Syv ting organisationens talspersoner skal kunne

Der er hård konkurrence om taletiden i medierne. Her er syv vigtige redskaber til den professionelle talsperson.

Læs mere

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser om kommunikation og
interessevaretagelse på sociale medier.

Få artikler, tilbud og nye indsigter.
Max en gang om måneden.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet