København

+ 45 31319065

Podcast: Det Politiske Kampagnestøberi

Det Politiske Kampagnestøberi handler om kommunikation, politik og interessevaretagelse på digitale og sociale medier. Hver uge vender vi aktuelle sager, analyserer nye tendenser, laver interview med centrale akører og meget andet. Podcasten er til alle, der interesserer sig for spændingsfeltet mellem politik, kommunikation og sociale medier.

Jeg laver podcasten sammen med min gode kollega Benjamin Rud Elberth, der driver sin egen virksomhed i Elberth Kommunikation.

Du kan finde de seneste afsnit herunder:

 

 

Troels Johannesen er selvstændig strategisk kommunikationsrådgiver og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. Han er forfatter til Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier fra 2019 og Offentlig leder på sociale medier fra 2020.

Han rådgiver virksomheder, organisationer og deres topledere i digital interessevaretagelse og i kommunikation på tværs af kommunikationskanaler.

employee advocacy linkedin
06apr

Thought leadership – lad ledere og eksperter tale på LinkedIn

Med thought leadership på LinkedIn kan ledere og eksperter skille sig ud, og styrke de strategiske budskaber. Få de bedste råd fra LinkedIn.

Læs mere
16mar

Krisekommunikation på tværs af medier

På sociale medier kan kriser og shitstorms vokse sig store, men de kan også bruges til effektiv krisekommunikation. Lær hvordan her.

Læs mere
kursus leder sociale medier
05mar

Fem tips til faglig gennemslagskraft med personlig branding

Hvordan kan du med personlig kommunikation styrke din personlige branding. Her får du fem konkrete råd til at arbejde personlig branding.

Læs mere

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser om kommunikation og
interessevaretagelse på sociale medier.

Få artikler, tilbud og nye indsigter.
Max en gang om måneden.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet