København

+ 45 31319065

Social medie strategi – styrk dine sociale medier 

Social medie strategi – sådan gør du.

Der er så mange muligheder for, at virksomheden eller organisationen kan kommunikere på sociale medier. Men hvad er vigtigst, hvilken strategi skal du lægge og hvilke sociale medier passer til dig og det du gerne vil kommunikere? Med en social medie strategi får du et godt grundlag for den daglige strategiske kommunikation.

Sociale medier betyder mere og mere for de fleste organisationer. Men det tager også tid at bruge, og lære at bruge strategisk. Det er afgørende for din brug af sociale medier, at det skaber værdi for din virksomhed, og ikke blot bliver en ekstra opgave, der trækker ressourcer. Dit sociale medie arbejde, skal være forankret i din kommunikationsstrategi, dine forretningsmål og det, der adskiller din organisation fra konkurrenterne.

Hvad enten du skal til at starte op med at bruge sociale medier for alvor, eller du ønsker at ændre på din praksis, kan du få gode råd til, hvordan strategien og den daglige indsats kommer til at hænge bedre sammen når du arbejder med organisationens digitale og sociale medier.

Du kan både booke et oplæg for en gruppe af medarbejdere i organisationen eller få konkret rådgivning til at lave en social medie strategi.

Skriv til Troels Johannesen og kom videre med arbejdet på sociale medier.

Læs også: ”Sådan laver du en social mediestrategi

 

Lav en social mediestrategi, der virker

Bruger din organisaton sociale medier til de rigtige formål? Laver I det rigtige indhold, der skaber værdi på de forskellige sociale medie-kanaler. Få hjælp til at lave en stærk social medie strategi.

 

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser i kommunikation og public affairs.

Og alt om bogudgivelse, podcasts og de nyeste blogs.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet