København

+ 45 31319065

Digital kampagne

De mest effektive kampagner, er dem, hvor kampagnetrykket sidder på tværs af medier. Med en digital kampagne kan du udnytte de bedste muligheder på tværs af digitale, sociale og traditionelle medier for at trænge igennem med dit budskab.

Jeg hjælper organisationer og virksomheder med at tilrettelægge den digitale kampagne, så den skaber effekt hos målgruppen.

Få blandt andet hjælp til:

  • Kampagnestrategi
  • Tilrettelæggese af kampagnen på tværs af medier
  • Projekledelse, herunder styring af eksterne bidragsydere som grafikere, videofolk mv.
  • Eksekvering og rådgivning af talspersoner

At lave en god digital kampagne kræver at man engagerer sig med gode indholdsleverandører. Jeg trækker på dygtige filmfolk, grafikere, webfolk, tekstforfattere og andre når den store digitale kampagne skal tilrettelægges og eksekveres.

Læs også om, hvordan du laver en social medie strategi

 

Digitale kampagner flytter holdninger

En god digital kampagne handler blandt andet om at aktivere målgruppen. Det kan være med særligt målrettede digitale funktioner, video, lyd, infografik eller andet.

Jeg laver digitale kampagner for faglige organisationer, interesseorganisationer, myndigheder og virksomheder. Og jeg samarbejder med topprofessionelle videofolk, fotografer, grafikere og web-folk.

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og hjælper ledere og organisationer med at kommunikere på tværs af medier og med digital interessevaretagelse og lobbyisme. Han er forfatter og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. Skriv til tj@troelsjohannesen.dk eller ring på +45 31319065

employee advocacy linkedin

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser om kommunikation og
interessevaretagelse på sociale medier.

Få artikler, tilbud og nye indsigter.
Max en gang om måneden.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet