Tag på Twitter-kursus og få en effektiv kanal til pressehåndtering og interessevaretagelse

Har du brug for et Twitter-kursus? Twitter, der nu hedder X, er stedet, hvor du kommunikerer direkte med journalister og politikere. Du skaber relationer, giver indspark til den politiske beslutningsproces og gør dig selv spilbar overfor medier, beslutningstagere og andre relevante interessenter i din branche samtidig med, at Twitter / X er den eneste kanal, hvor du for alvor kan real time kommunikere.

Hvis du er topleder, pressechef eller public affairs-konsulent, er Twitter slet ikke til at komme uden om som kommunikationskanal. Men du skal bruge mediet rigtigt, og derfor er det vigtigt at komme godt i gang eller justere din praksis med et Twitter-kursus.

 

På mit Twitter-kursus lærer du hvordan du:

  • Sætter din profil rigtigt op, og kommer i gang
  • Lærer alt om #, @ og det særlige sprog på Twitter
  • Skaber relationer og kontakt til dine væsentligste interessenter
  • Bruger Twitter til at afsætte organisationens historier i medierne
  • Framer, primer og styrer din dagsorden og mærkesager
  • Bruger Twitter til krisestyring, hvis behovet opstår

Kurset gør dig i stand til med det samme at agere professionelt med dine budskaber på Twitter, eller blive endnu dygtigere, hvis du allerede er i gang.

Der kan enten laves et skræddersyet Twitter-kursus til presseansvarlige, public affairs-konsulenter, topledere eller andre fx forskere, fagmedarbejdere og talspersoner.

En workshop eller kursus tager 2-4 timer, og kan tilrettelægges så det både kan være til helt nye på Twitter eller til øvede.

Træng i gennem med Twitter

Lær hvordan du bruger Twitter til at skabe synlighed om din organisation og bruge mediet som en del af din digitale interessevaretagelse. Jeg lærer dig, hvordan du brger Twitter strategisk, taktisk og operationelt.

Kontakt Troels Johannesen for mere information, særlige ønsker, pris og booking.

Læs blogindlægget: 8 råd til public affairs-konsulenter på Twitter

 

Læs også: Hvad sker der nu med det gamle Twitter

Følg Troels Johannesen på Twitter. 

Underviser

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. Han er forfatter til bogen ”Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier” , “Offentlig leder på sociale medier”, og”Ekspertstemmer“.

Han rådgiver virksomheder og organisationer om strategisk brug af digitale og sociale medier i kommunikation og interessevaretagelse.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om de enkelte kurser i sociale medier, skræddersyede workshops for din organisation eller andet, så kontakt mig på tj@troelsjohannesen.dk eller 31319065.

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev