København

+ 45 31319065

Start med strategi

God kommunikation starter med den rigtige strategi, så du sikrer, at din kommunikation skaber værdi for organisationen og for kunder, medlemmer, beslutningstagere og andre interessenter.

Hos Troels Johannesen kan du få hjælp til:

Kommunikationsstrategi
Læg en overordnet strategi, der tager højde for organisationens mål, forretning og visioner. Inddrag alle organisationens interessenter og test den af på virkeligheden.

Digital strategi
Fokuserer du på det rigtige med dit digitale kommunikationsarbejde? Få hjælp til at tage det næste skridt i den digitale forandring og prioritér, hvad du bruger kræfterne på.

Social medie strategi
Sociale medier kan forskellige ting, og alle platforme har deres unikke DNA og særlige fordele og ulemper. Lær at bruge dem rigtigt, og læg en strategi, der skaber værdi i dagligdagen.

Kanalstrategi
Hvad bruger du nyhedsbrevet til? Hvad med Facebook, LinkedIn og Twitter. Få styr på, hvad du bruger dine kanaler til, så du ikke bruger dem til alt og intet. Og brug kanalstrategien til at få dine kanaler til at spille bedre sammen.

Indholdsstrategi
Det hele starter med det gode indhold. Justér dit indhold, lav nyt indhold, der skaber værdi og plejer dine interesser. Ej det indhold, der betyder mest for dig med en skarp indholdsstrategi.

 

employee advocacy linkedin

Træng igennem med digitale og sociale medier

Ny bog til ledere i
offentlige institutioner

Jeg har skrevet en bog om, med og til ledere i det offentlige.
Bogen indeholder cases, øvelser og en række eksempler,
og konkrete råd.
Læs mere og køb den her.

offentlig leder sociale medier