København

+ 45 31319065

Start med strategi

God kommunikation starter med den rigtige strategi, så du sikrer, at din kommunikation skaber værdi for organisationen og for kunder, medlemmer, beslutningstagere og andre interessenter.

Hos Troels Johannesen kan du få hjælp til:

Kommunikationsstrategi
Læg en overordnet strategi, der tager højde for organisationens mål, forretning og visioner. Inddrag alle organisationens interessenter og test den af på virkeligheden.

Digital strategi
Fokuserer du på det rigtige med dit digitale kommunikationsarbejde? Få hjælp til at tage det næste skridt i den digitale forandring og prioritér, hvad du bruger kræfterne på.

Social medie strategi
Sociale medier kan forskellige ting, og alle platforme har deres unikke DNA og særlige fordele og ulemper. Lær at bruge dem rigtigt, og læg en strategi, der skaber værdi i dagligdagen.

Kanalstrategi
Hvad bruger du nyhedsbrevet til? Hvad med Facebook, LinkedIn og Twitter. Få styr på, hvad du bruger dine kanaler til, så du ikke bruger dem til alt og intet. Og brug kanalstrategien til at få dine kanaler til at spille bedre sammen.

Indholdsstrategi
Det hele starter med det gode indhold. Justér dit indhold, lav nyt indhold, der skaber værdi og plejer dine interesser. Ej det indhold, der betyder mest for dig med en skarp indholdsstrategi.

Podcast: Hvilken strategi skal du vælge?

Hør denne temaudgave af Det Politiske Kampagnestøberi, hvorBenjamin Elberth og Troels Johannesen giver gode råd til at vælge mellem omdømmestrategi, kommunikationsstrategi, kanalstrategi og social medie strategi.

Det Politiske Kampagnestøberi – Temapodcast – Strategi

Hvordan vælger du den rigtige strategi, hvordan udformer du den, og hvad skal den kunne? Troels Johannesen og Benjamin Rud Elberth diskuterer grundigt og længe, hvordan man bruger Kanalstrategi, Omdømmestrategi, Kommunikationsstrategi og Social Media-strategi. Læs mere om de forskellige typer og se eksempler her.

 

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser om kommunikation og
interessevaretagelse på sociale medier.

Få artikler, tilbud og nye indsigter.
Max en gang om måneden.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet