København

+ 45 31319065

Book et kursus eller et oplæg om sociale medier

Alle mine workshops, kurser og oplæg i sociale medier er skræddersyede til den enkelte organsation. Hos mig får du ikke fluffy oplæg med amerikanske cases og svært håndgribelige eksempler. Du får stærke workshops eller kurser i strategisk, taktisk og operationel brug af LinkedIn og Twitter, der bringer dig videre.

Klæd din leder på til sociale medier

Topledere og andre ledere i virksomheder og organisationer har i stigende grad behov for at kunne bruge sociale medier i deres ledelseskommunikation for at pleje organisationens omdømme, gøre sig synlige og styrke deres ledelse. Få hjælp til strategi, taktik og teknik i dette halvdagskursus i sociale medier for ledere.

 

Twitter kursus: Træng igennem til journalister og beslutningstagere

Workshoppen hvor du som leder, pressemedarbejder eller chef får konkrete råd og redskaber til at bruge Twitter til at trænge igennem til journalister, politikere og meningsdannere som en del af mediehåndteringen eller den digitale interessevaretagelse.


LinkedIn-kursus: Få gennemslagskraft med LinkedIn

En workshop målrettet ledere eller kommunikationsmedarbejdere, der vil sætte ild i deres LinkedIn og bruge platformen til en væsentlig del af organisationens digitale synlighed, omdømmepleje og interessevaretagelse.


Employee advocacy på LinkedIn

En workshop, der fokuserer på, at få virksomhedens eller organisationens medarbejdere i gang med kommunikation på LinkedIn som en del af virksomhedens social medie-strategi.


LinkedIn for ansatte i kommuner

På dette kursus i LinkedIn, der er målrettet direktører, chefer og fagmedarbejdere med kommunikationsansvar i kommunerne får du de grundlæggende redskaber til at forstå, hvad der virker på LinkedIn, hvilke overvejelser du skal gøre dig og hvordan du kommer i gang.

 

Kontakt mig for særlige muligheder.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om de enkelte kurser i sociale medier, skræddersyede workshops for din organisation eller andet, så kontakt mig på tj@troelsjohannesen.dk eller 31319065.

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser om kommunikation og
interessevaretagelse på sociale medier.

Få artikler, tilbud og nye indsigter.
Max en gang om måneden.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet