København

+ 45 31319065

Her er alle mine kurser i sociale medier

Klæd din leder på til sociale medier

Topledere og andre ledere i virksomheder og organisationer har i stigende grad behov for at kunne bruge sociale medier i deres ledelseskommunikation, for at pleje organisationens omdømme, gøre sig synlig og styrke deres ledelse. Få hjælp til strategi, taktik og teknik i dette halvdagskurs.

Læs mere og tilmeld dig kurset


LinkedIn for ansatte i kommuner

På dette kursus, der er målrettet direktører, chefer og fagmedarbejdere med kommunikationsansvar får du de grundlæggende redskaber til at forstå, hvad der virker på LinkedIn, hvilke overvejelser du skal gøre dig og hvordan du kommer i gang.

Læs mere og tilmeld dig kurset

 


Alle mine faste work shops kurser i sociale medier er skræddersyede til den enkelte organsation. Hos mig får du ikke fluffy oplæg med amerikanske cases og svært håndgribelige eksempler. Du får stærke workshops eller kurser i strategisk brug af LinkedIn og Twitter.

Du får et konkret og praksisnært oplæg eller workshop målrettet din organisation og din branche – på forskellige niveauer alt efter, hvor I er som organisation.

Du kan booke:

LinkedIn-kursus: Få gennemslagskraft med LinkedIn

En workshop målrettet ledere eller kommunikationsmedarbejdere, der vil sætte ild i deres LinkedIn og bruge platformen til en væsentlig del af organisationens digitale synlighed, omdømmepleje og interessevaretagelse.

Employee advocacy på LinkedIn

En workshop, der fokuserer på, at få virksomhedens eller organisationens medarbejdere i gang med kommunikation på LinkedIn som en del af virksomhedens social mediestrategi.

Twitter kursus: Træng igennem til journalister og beslutningstagere

Workshoppen hvor du som leder, pressemedarbejder eller chef får konkrete råd og redskaber til at bruge Twitter til at trænge igennem til journalister, politikere og meningsdannere.

Kontakt mig for priser og særlige muligheder.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om de enkelte kurser, skræddersyede kurser for din organisation eller andet, så kontakt mig på tj@troelsjohannesen.dk eller 31319065.

Træng igennem med digitale og sociale medier

Hold dig opdateret

Nye tendenser i kommunikation og public affairs.

Og alt om bogudgivelse, podcasts og de nyeste blogs.

 

Tilmeld nyhedsmail

* påkrævet