Book et kursus eller et oplæg om sociale medier

Alle mine faste workshops, kurser og oplæg i sociale medier er skræddersyede til den enkelte organsation. Hos mig får du ikke fluffy oplæg med amerikanske cases og svært håndgribelige eksempler. Du får stærke workshops eller kurser i strategisk, taktisk og operationel brug af sociale medier, der gør dig dygtigere og skaber værdi for din organisation.

Twitter kursus: Træng igennem til journalister og beslutningstagere

Workshoppen hvor du som leder, pressemedarbejder eller chef får konkrete råd og redskaber til at bruge Twitter til at trænge igennem til journalister, politikere og meningsdannere som en del af mediehåndteringen eller den digitale interessevaretagelse.

LinkedIn-kursus: Få gennemslagskraft med LinkedIn

En workshop målrettet ledere eller kommunikationsmedarbejdere, der vil sætte ild i deres LinkedIn og bruge platformen til en væsentlig del af organisationens digitale synlighed, omdømmepleje og interessevaretagelse.

Employee advocacy på LinkedIn

En workshop, der fokuserer på, at få virksomhedens eller organisationens medarbejdere i gang med kommunikation på LinkedIn som en del af virksomhedens social medie-strategi.

LinkedIn for ansatte i kommuner

På dette kursus i LinkedIn, der er målrettet direktører, chefer og fagmedarbejdere med kommunikationsansvar i kommunerne får du de grundlæggende redskaber til at forstå, hvad der virker på LinkedIn, hvilke overvejelser du skal gøre dig og hvordan du kommer i gang.

Social medietræning for ledere 

Bliv skarp på sociale medier: Få en-til-en træning og sparring om din kommunikation på LinkedIn, Twitter eller andre sociale medier.

Kursus i digital interessevaretagelse 

Hvordan kan du med brug af digitale og sociale medier påvirke beslutningsprocesser på Christiansborg, og hvordan kan du få dine mærkesager på sagsordenen hos politiker og medier? Det er omdrejningspunktet for dette heldagskursus, hvor du får alle de vigtigste redskaber til at styrke organisationens politiske arbejde som du har brug for til at starte eller justere den digitale interessevaretagelse.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om de enkelte kurser i sociale medier, skræddersyede workshops for din organisation eller andet, så kontakt mig på tj@troelsjohannesen.dk eller 31319065.

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev