Med en stærk indholdsstrategi laver du indhold, der skaber reel værdi for din organisation

En indholdsstrategi er vigtig at have for virksomheder og organisationer fordi den er med til at prioritere, hvad der er det vigtigste indhold på hjemmesiden og hvilke budskaber, der skal først i køen på de sociale medie-kanaler. En indholdsstrategi giver et uvurderligt redskab til at arbejde med indhold, der skaber resultater.

Når du har en stærk strategi for dit indhold, begynder du at arbejde målrettet på, at hver eneste stykke indhold du producerer, skal have et klart formål og de rigtige call to actions, der enten skaber mere forretning, nye medlemmer, tilmeldinger til kurser og nyhedsbreve eller mere forståelse for dine budskaber og mærkesager.

Video, blogs, webtekster og andet indhold skal alt sammen testes for om det skaber værdi, og om det bruges af de rigtige modtagere, og det er en indholdsstrategi med til at klare.

En indholdsstrategi er særlig vigtig inden du begynder re-design af ny hjemmeside eller lægger din kommunikationsstrategi om. Men generelt er det en god idé med et par års mellemrum at gennemgå og justere sin indholdsstrategi.

Få hjælp til:

  • Overblik over, om du har det rigtige indhold i forhold til dine forretningsmål
  • Prioritering og sortering af eksisterende indhold

  • Plan for produktion af nyt indhold, der sælger produkter, skaffer medlemmer og holdninger og når dine mål

  • Hjælp til at tydeliggøre politiske mærkesager på hjemmesiden

Få også hjælp til at lave en kanalstrategi og en strategi for sociale medier.

employee advocacy linkedin

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og hjælper ledere og organisationer med at kommunikere på tværs af medier og med digital interessevaretagelse og lobbyisme. Han er forfatter og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. 

Skriv til tj@troelsjohannesen.dk eller ring på +45 31319065

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev