Troels Johannesen - strategisk kommunikationsrådgiver

Jeg er strategisk kommunikationsrådgiver, ekspert i sociale medier og i toplederkommunikation på sociale medier samt erfaren oplægsholder.

Jeg arbejder med politisk kommunikation, presserelationer, digitale og sociale medier samt public affairs og krisekommunikation Jeg rådgiver topledere, eksperter og talspersoner i at kommunikere på sociale medier, og jeg er forfatter til bøgerne “Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier“, “Offentlig leder på sociale medier” og “Ekspertstemmer“.

Jeg hjælper virksomheder og organisationer med:

Som erfaren kommunikationsrådgiver fokuserer jeg på værdiskabelse og forretningsudvikling gennem kommunikation og brug af digitale og sociale medier. Jeg ved hvordan man skaber synlighed for organisationer og virksomheder, og hvordan man får indflydelse på den politiske beslutningsproces.

Jeg udtaler mig til medierne som ekspert i sociale medier på en række områder.

Du kan læse artikler her på siden om digital public affairs, hvordan du bruger Twitter i politisk interessevaretagelse, hvordan du bruger LinkedIn professionelt og meget mere.

Jeg har kontor og mødelokaler i The Villa Workspace på Ewaldsgade 9  ved søerne i København.

Baggrund
Jeg er tidligere presserådgiver og kommunikationschef i Dansk Journalistforbund, hvor jeg i mange år har arbejdet i spændingsfeltet mellem medier, kommunikation og politik. Jeg er uddannet cand.comm. i 2004, og har efteruddannelser inden for ledelse og public affairs.

Se Troels Johannesens profil på LinkedIn

Følg på Twitter

Moment Kommunikation  CVR-nr.: 26587468

Kontakt mig

Kommunikationsrådgiver Troels Johannesen

tj@troelsjohannesen.dk
+ 45 31319065

Hos mig får du skræddersyet kommunikationsrådgivning inden for en række discipliner inden for strategisk kommunikation og public affairs. Få hjælp til digital interessevaretagelse, pressehåndtering, politisk kommunikation, krisekommunikation, pr og strategi for digitale og sociale medier. Du kan også booke workshops om LinkedIn og Twitter.

employee advocacy linkedin

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og hjælper ledere og organisationer med at kommunikere på tværs af medier og med digital interessevaretagelse og lobbyisme. Han er forfatter og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. 

Skriv til tj@troelsjohannesen.dk eller ring på +45 31319065

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev