Social medietræning for ledere

Bliv skarp på sociale medier: Få en-til-en træning og sparring om din kommunikation på LinkedIn, Twitter eller andre sociale medier.

Ligesom du kan have glæde af at få medietræning, hvis du vil være skarpere i interview på radio, tv og i dagblade, så er du også nødt til at blive trænet i at kommunikere på sociale medier, hvis du vi trænge igennem til dine målgrupper.

Hvad enten du er helt ny på sociale medier, allerede er kommet i gang eller har fået en del erfaring, så finder vi sammen niveauet for den sociale medietræning, der skal gøre dig skarp på LinkedIn, Twitter, Facebook eller Instagram.

Over tomåneder får du et konkret og personligt tilrettet forløb, der gør dig skarpere til at kommunikere klart og tydeligt på de sociale medier, du vælger.

Med i købet modtager du min bog ”Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier”.

Det får du:

  • To personlige møder
  • Sparring om dine formål, målgrupper, indhold og medie
  • Etablering af en professionel profil på LinkedIn, Twitter eller et andet socialt medie
  • Inspiration til indhold, der vil skabe engagement
  • Løbende feedback på dine tweets eller opslag
  • Tilretning af dine måde at lave opslag på, så de får større effekt
  • En ”hotline”, hvor du både kan få hjælp til indhold og teknik
  • Inspirationsbogen Del dig stærkere, hvor du får konkret hjælp til din kommunikation som leder på sociale medier.

 

Første møde: Over to timer gennemgår vi dine formål, målgrupper, emner, indholdselementer, profil, teknik og alt det andet, der gør, at du får effekt af din kommunikation som leder på sociale medier.

Andet møde: På en times møde (1-2 måneder efter første møde), samler vi op på, hvordan det er gået i tiden efter vores indledende samtale. Du får feedback på din aktivitet indtil videre, og vi lægger en plan for, hvordan din kommunikation kan udvikle sig, hvad der er næste skridt og hvor der er potentiale og faldgruber.

Møderne kan foregå hos dig eller i mine lokaler på Ewaldsgade 9, 2200 København N. Ved transport uden for Sjælland aftales tillægspris for transport. Møder kan også foregå virtuelt.

Samlet pris: 12.995 kr. ex. moms

Ring eller skriv for mere information tj@troelsjohannesen.dk 31319065 Læs også min artikel hos LederWeb: “Sådan brander du dig på sociale medier

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. Han er forfatter til bogen ”Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier”. Han rådgiver virksomheder og organisationer om strategisk brug af digitale og sociale medier i kommunikation og interessevaretagelse.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om de enkelte kurser i sociale medier, skræddersyede workshops for din organisation eller andet, så kontakt mig på tj@troelsjohannesen.dk eller 31319065.

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev