Kommunikationsrådgivning til dig og din organisation

Jeg er strategisk kommunikationsrådgiver og rådgiver på tværs af medietyper. Jeg laver kommunikationsrådgivning og rådgiver inden for en række discipliner inden for strategisk kommunikation og public affairs. Hvilken slags kommunikationsrådgivning har du brug for?

Få blandt andet hjælp til kommunikationsrådgivning inden for:

 

Kommunikationsstrategi & taktik

Hvordan skal din ramme være for de næste års kommunikation, og hvordan skal vi tackle udfordringer i det daglige.

PR & pressehåndtering

Få dine holdninger eller dine produkter i medierne. Jeg arbejder på tværs af medietyper fra traditionelle medier til at skabe et tryk via sociale medier.

Krisekommunikation

Er din organisation eller er du som person kommet i problemer i medierne. Jeg hjælper dig med at placere dig rigtigt, så du undgår for store skrammer i omdømmet.

Social medie strategi

Hvad skal dine sociale medier kunne, og hvilke kanaler skal du bruge til at ramme dine målgrupper? Få hjælp til kommunikationsrådgivning, der styrker din kommunikation på sociale medier.

Toplederen på sociale medier

Det er vigtigt, at topledere i virksomheder og organisationer er synlige på sociale medier. Læs hvordan, og find din stil med hjælp fra en professionel kommunikationsrådgiver. Læs min bog om topledere på sociale medier.

Public affairs & lobbyisme

Lav en klassisk påvirkningskampagne, hvis du er en organisation eller virksomhed, der vil påvirke dine politiske rammebetingelser.

Digital interessevaretagelse

Læg en strategi for, hvordan du bruger digitale og sociale medier som LinkedIn og Twitter til at vinde politisk indflydelse.

 

Læs mere om Troels Johannesen og hans erfaringer med kommunikationsrådgivning og som kommunikationsrådgiver for en lang række virksomheder og organisationer.

Se hvilke kunder jeg arbejder for her.

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og hjælper ledere og organisationer med at kommunikere på tværs af medier og med digital interessevaretagelse. Han er forfatter og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. Find Troels Johannesen på LinkedIn.

Skriv til tj@troelsjohannesen.dk eller ring på +45 31319065

employee advocacy linkedin

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og hjælper ledere og organisationer med at kommunikere på tværs af medier og med digital interessevaretagelse og lobbyisme. Han er forfatter og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. 

Skriv til tj@troelsjohannesen.dk eller ring på +45 31319065

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev