Offentlig leder på sociale medier

Med de øgede krav til synlighed og deltagelse i den offentlige samtale følger også flere krav til de offentlige ledere. De skal kommunikere i øjenhøjde med borgerne, søge dialogen, gøre sig synlige i medierne, åbne organisationen for omverdenen og blive hørt blandt beslutningstagerne.

Her kommer lederens brug af sociale medier ind i billedet. For på sociale medier får lederen sin egen sendemast til at kommunikere eksternt og gøre sig tilgængelig for omverdenen. Og samtidig en platform for at styrke sit ledelsesrum og slå antennerne ud for at blive en bedre leder.

I Offentlig leder på sociale medier får du inspiration til at komme i gang, og cases og interviews med fremtrædende danske ledere i det offentlige, der har taget springet ud på sociale medier. Og så får du konkrete værktøjer til at begynde at bruge LinkedIn, Facebook, Instagram eller Twitter som en del af din professionelle lederkommunikation.

Når du har læst bogen, står du bedre rustet til selv at dykke ned i de sociale medier og finde din egen vej til gennemslagskraft.

Søren Brostrøm har skrevet foråret – læs det her.

Offentlig leder på sociale medier

– en guide til bedre kommunikation og lederskab

Trykværket, 112 sider i print, 149 kroner. Fås også som e-bog til 75 kr.

KØB BOGEN HER

Bogen har forord af direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm: Desuden er der interviews og cases fra Hanne Leth Andersen, RUC, Jette Runchel, Albertslund Kommune, Thomas Senderovitz, Lægemiddelstyrelsen, Lene Tanggaard, Designskolen Kolding og Per Bennetsen, Region Sjælland.

employee advocacy linkedin

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og hjælper ledere og organisationer med at kommunikere på tværs af medier og med digital interessevaretagelse og lobbyisme. Han er forfatter og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. 

Skriv til tj@troelsjohannesen.dk eller ring på +45 31319065

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev