Kursus i employee advocacy på LinkedIn

Employee advocacy er kort fortalt den engelske betegnelse for at bruge organisationens medarbejdere som ambassadører i den eksterne kommunikation. På den måde udnytter man når mennesker er de stærkeste medier.

Virksomhedens medarbejdere, eksperter og faglige fyrtårne er den vigtigste ressource i forhold til at positionere virksomheden, skabe relationer til kunder, medlemmer, beslutningstagere og andre interessenter. Og sociale medier er nøglen til at det lykkedes.

Book en workshop for din organisation, hvor du får konkrete råd og teknikker til, at medarbejderne kommer i gang med at bruge LinkedIn professionelt i organisationens tjeneste.

Lær også hvordan, kommunikationsafdelingen kan støtte op, hvordan medarbejderne skal motiveres og trænes og tag de første spæde skridt til at styrke organisationen som thought leader på LinkedIn, hvilket er en af de vigtigste elementer i at lykkedes med employee advocacy på LinkedIn.

Det får du på et kursus i employee advocacy på LinkedIn:

En workshop i employee advocacy på LinkedIn tager 2-4 timer, og afholdes optimalt for et maksimum af 20-25 deltagere. Der kan også skræddersys forløb over flere omgange, så arbejdet med medarbejderambassadører på sociale medier kommer ind under huden, og vi sammen kan følge op og styrke jeres udvikling. En workshop kan indeholde:

  • Introduktion til employee advocacy og thought leadership
  • Inspiration til at komme i gang – målrettet din organisation
  • Hjælp til opsætning af LinkedIn-profiler
  • Hjælp til det gode indhold på LinkedIn
  • Konkrete råd og vejledning til teknik, frekvens mv.

Lad os tale om mulighederne. Kontakt Troels Johannesen på 31319065.

Læs blogindlægget ”6 trin til at få medarbejderne ud over rampen på LinkedIn

Overvej også workshoppen ”Få gennemslagskraft på LinkedIn” om organisationens og topchefens muligheder.

Læs også indlægget Mennesker er de stærkeste medier

Læs mere om employee advocacy på LinkedIn

Underviser

Troels Johannesen er strategisk kommunikationsrådgiver og ekspert i toplederkommunikation på sociale medier. Han er forfatter til bøgerne ”Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier”, “Offentlig leder på sociale medier” og “Ekspertstemmer” fra 2023.

Han rådgiver virksomheder og organisationer om strategisk brug af digitale og sociale medier i kommunikation og interessevaretagelse.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om de enkelte kurser i sociale medier, skræddersyede workshops for din organisation eller andet, så kontakt mig på tj@troelsjohannesen.dk eller 31319065.

Bliv klogere på sociale medier – tilmeld dig mit nyhedsbrev